Wednesday 29 October 2014

Temadag Halloween

I dag har vi hatt temadag Halloween for russen på UVS. Det var mye morsommere enn jeg hadde forventet. I dag har faktisk vært en av de beste skoledagene på lenge. Og slike dager trenger man. Selv om jeg er utrolig sliten uansett, gir det utrolig mye påfyll å faktisk le og ha det sosialt på skolen.

Nanna og Trude hadde kledd seg ut som spøkelser og det er faktisk noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Det var så komisk å se to spøkelser bevege seg rundt på skolen. Dette er sikkert mest morsomt for meg, men likevel:







Se så skremt Idunn er! Hahahahahahha.




Kristina var fab i sitt 1920 talls The Great Gatsby inspirerte kostyme. Det er kun denne frøkna som har evnen til å UVS til å se ut som en fest. Se så fin og kul hun er!



Her har vi altså da meg og Kristina som prater shit om alle som går forbi oss : - )!

NEIDA.

Men vi følte oss ganske fab i matchende sorte antrekk og høye hæler. Det er gøy å kle seg ut.




Runa i Angry Birds kostyme. Hahahhahaha


Her har vi bilde av oss på russebilen. Fra venstre oppe: Trude som spøkelse, meg som heks, Runa som Angry Bird, Serine som ananas, Nanna som spøkelse. Nede i midten: Erika som er "klar for alt" og Ingvild som ?


FLOTTE GJENG!!1!


Og her har vi hele trinn 3 kledd ut.

HEI UVS dere er på bloggen forresten : - )

Det går bra jeg har bare circa 2 lesere uansett.

Noen av mine kostymefavoritter i dag var: banan, spøkelsene, miley cyrus med wrecking ball, KRISTINA og angry bird.

Alt i alt en veldig fin dag

Wednesday 15 October 2014

You know so much more than you think.




"Gemini:
This week, when it’s hard to find north, when it’s hard to find the way home, when it’s hard to remember what you’re doing, try not to worry. Try not to talk yourself in circles. It’s a week for living in your body more than your head. It’s a week for trusting the instincts that live in your stomach, the feelings that live in your shoulders, the wisdom that lives in your skin. You know so much more than you think. You can believe your own self."


Jeg vet ikke om jeg tror på horoskop, men jeg synes alltid det er gøy å lese dem. Og noen ganger forteller de deg akkurat det du trenger å høre. Da gjør det ikke noe hvilken kilde ordene kommer fra, så lenge ordene resonnerer med deg.

Horoskop fra The Rumblr

Tuesday 14 October 2014

M O N U M E N T



Jeg elsker å høre på denne sangen på morgenbussen mens jeg ser på at sola står opp.

Hvordan har jeg det egentlig?

Jeg sitter her igjen og tenker på de jentene som var eldre enn oss på ballett da vi var små. Jeg husker at jeg så på dem og tenkte "en dag skal jeg bli like fin, like flink, like bra som dem". Det var liksom aldri noen tvil om det. Det var slik jeg skulle bli en dag, helt sikkert, og som jeg gledet meg til det!

Jeg innser at den lille jenta jeg var, ville blitt skuffet over å se den jeg er nå. Hun ville spurt "hvor er resten? er dette alt?".

Det føles ikke som jeg gjør noe riktig. Ikke en eneste ting. Hver eneste dag føles ut som å dunke hodet i veggen.

Jeg prøver alt for hardt og jeg prøver ikke i det hele tatt. 


Balanse, det er det jeg ønsker.

Men det er så vanskelig når alt bare er kaos.

Jeg gleder meg aldri til å stå opp. Jeg gjør det dårlig på skolen, jeg gjør det dårlig på jobb, jeg gjør det dårlig sosialt. Alt jeg gjør, det gjør jeg fordi jeg må, og jeg gleder meg aldri til noe.


Man må leve livet. Men hvor i alle dager skal jeg begynne?

Sunday 5 October 2014

Når man klemmer fingeren i en bildør

Neimen hallo.

Nå har jeg ikke blogget på over en uke. Og det er jo slikt som skjer. Siden sist har det skjedd veldig lite i mitt liv, forresten. Jeg har jobbet og vært på skole og dansing, stort sett.

Men det skjedde faktisk noe litt dramatisk på Torsdag. Jeg var på vei ut av en bil, og skulle lukke døren bak meg. På en eller annen merkelig måte fikk jeg ikke fjernet hånden ordentlig, og plutselig sto jeg der og ropte med fingeren klemt fast i bildøren.

Not so fun...


Så på Lørdag dro jeg til legen og fikk hjelp:



Nå er fingeren så stygg og vond under bandasjen at jeg ikke vet hva jeg skal foreta meg. Det er jo bare en liten skade, og det går over etter hvert. Men det er så sykt irriterende å ikke kunne bruke høyrehånden til noe særlig fordi langfingeren er så vond.

Skal prøve å komme inn igjen i vanen med å blogge litt hver dag. Syns det er så koselig med blogg og å ha et sted der man samler opp tanker, bilder og hendelser fra livet sitt.