Thursday 29 January 2015

#RANT



1. Screenshot av en kommentar jeg la igjen på denne saken
2. Tweet av Cher. Jeg elsker twitterbrukeren hennes

Det er ikke det at jeg tror toppbloggere trenger å bli forsvart av meg. Jeg er helt sikker på at de som blogger på et slikt nivå er tykkhudet og kan passe på seg selv. Men noen ganger blir jeg bare så lei av folk som alltid må rakke ned på bloggere. Jeg blir lei av folk som ikke ser på blogging som et fullstendig yrke. Hvorfor? Bloggere er jenter som er modige nok til å gå ut i verden, vise seg selv, bygge seg selv. Og så skal de få kommentarer om at det de gjør ikke er godt eller ordentlig nok? NEI!

Det finnes så mange veier å gå i dette livet, blogging er en av dem. Jeg synes blogging burde være en like akseptert livsvei for unge mennesker som andre jobber eller studier. La oss, som unge mennesker, støtte og respektere hverandre i de valgene vi tar! Fordi vi er bra, vi er viktige, vi er fremtiden. Mangfold er bra, og ingen skal være redd for å gå utradisjonelle veier utenfor jobb og studier.

Gjør hva du vil. Give em hell kid.

Ok #rantover. I'm out.

Wednesday 21 January 2015

★ ★ ★ A SKY FULL OF STARS ★ ★ ★











Valentino pre fall RTW 2015. Se hele kolleksjonen ved å klikke her

Aaahhh! Jeg har ikke vært så forelsket i en kleskolleksjon på LENGE! De knehøye bootsene, det gulvlange skjørtet på bilde nr 5, minikjolen med lange ermer og krage, GI MEG ALT!

Når jeg blir stor vil jeg ha på meg disse antrekkene mens jeg reiser gjennom tid og rom som fredsambassadør fra planeten jorden. Life goals ★ !

Monday 19 January 2015

Om meg






Gamle bilder fra i sommer. Jeg fant dem her en dag og synes de var ganske fine.

1. Hvor gammel er du?
Jeg er 18 år gammel.

2. Hvor gammel føler du deg?
Jeg føler meg både yngre og eldre enn alderen min. Jeg føler meg yngre fordi jeg føler meg uerfaren og uansvarlig Jeg føler meg eldre fordi jeg er ganske kjedelig når det kommer til fest og moro for eksempel.

3. Hva har du gjort i dag? ( Mandag)
I dag våknet jeg klokka 7. Jeg dro på skolen, kom hjem, spiste middag, og nå ligger jeg her og skriver dette. Venter på at jeg snart skal dra på dansing.

4. Sommer, høst, vinter eller vår? Hvorfor?
Vinter. Jeg elsker at det er mørkt og koselig. Jeg elsker kalde, klare netter med stjernehimmel. Jeg elsker snø. Jeg elsker den store vinterjakken min. Det jeg elsker mest med vinteren er at alt ligger i ro. Hele verden går liksom i dvale. Sommeren er fin den også, men den er liksom så varm og masete.

5. Er du besatt av noe?
Jeg er besatt av Eurovision Song Contest. And proud of it! (litt)

6. Nevn tre ting man kanskje ikke vet om deg?
1. Jeg kan alle sangene på Born This Way albumet av Lady Gaga utenat.
2. Jeg har aldri blitt stukket av en bie, veps eller humle i hele mitt liv.
3. Jeg er faktisk ganske god i innebandy.

7. Hvordan vil du tilbringe dine pensjonisttilværelse?
Herregud! Jeg gleder meg sånn til å bli pensjonist! Dette snakker jeg og Idunn om hele tiden. Da skal vi sitte på valaker og skryte av barnebarna våre og så skal vi dra på CRUISE!

8. Hvor i verden skulle du ønske at du var akkurat nå?
Santorini. Da skulle jeg spist yoghurt med honning på restaurant på en restaurant, og vinden skulle forsiktig blåst i håret mitt.

9. Hvilket humør har du nå?
Jeg er litt stressa egentlig. Nervøs for fremtiden.

 10. Hva er favorittgodteriet ditt?
Når det gjelder smågodt så er det alt som er surt! Sure lepper, kirsebær og små dødningshoder. Ellers ELSKER jeg potetgull. Det er så godt. Favorittsmaken er sourcream and onion.

11. Favorittbutikk?
Lush! Jeg lever for badebomber. Når jeg blir rik skal jeg bruke alle pengene mine på badebomber. Ah!


12. Er du morgen eller kveldsmenneske?
HAH. Helt klart kveldsmenneske. På morgenen er jeg nesten ikke et menneske en gang, jeg er bare trøtt og sint. Men jeg elsker kveldstiden. Det er så koselig. Og jeg føler at mennesker blir mye åpnere i kveldstimene, det er en sånn egen atmosfære, jeg elsker det.

13. Har du blitt sydd noen gang?
Nope. Det er ganske utrolig med den uflaksen jeg bruker å ha. Men nei, heldigvis ikke.

14. Hvordan så livet ditt ut for 10 år siden?
Da var jeg 8 år. Hmmm.... Året var 2005, jeg gikk i tredjeklasse, og Lizzie McGuire the movie var favorittfilmen min. Jeg syklet som en vind til Eiksund barneskole hver dag, jeg leste Julia (og Topp i skjul), spilte døball i friminuttet, og hadde det ganske så bra tror jeg?

15. Har du andre navn?
Jeg har Inger Kristine. Bare det tror jeg.

17. Har du, eller har hatt et kallenavn?
Jeg har vel blitt kalt IK stort sett hele livet, og trives godt med det. Jeg er veldig glad i kallenavnet mitt, og føler at de som kaller meg Inger egentlig ikke kjenner meg så godt. Da jeg var liten ble jeg også kalt Tine og Titine.


Friday 16 January 2015

En koselig kveld ❤

I kveld har jeg vært på klassefest for 3ST4 hjemme hos Astrid. Klassen hadde med seg forskjellige retter, og så laget vi tapasbord. Vi hadde blant annet stekte poteter, pastasalat, wraps, tortillas med dip, meksikansk gryte, brokkolisalat og focacciabrød. Nam! Det var kjempegodt, og jeg ble sittende og spise nesten hele kvelden (hah, som vanlig).

Jeg føler at det ble en veldig vellykket kveld. Det var veldig fint å ha en slik kveld der vi slappet av og koste oss. Jeg føler at jeg ble litt bedre kjent med mange i klassen, og det er en god følelse.







Hele klassen står i dessertkø. Se forresten på armen til Nanna til venstre i bildet! Jeg elsker mobilkameraet mitt. Fantastisk.

På navnelappene våre på bordet fikk vi alle en tittel. Typ "klassens ....".



Idunn ble klassens søta! Og så velfortjent, Idunn er den søteste og beste jeg vet om ❤ ❤ ❤


Og jeg ble altså klassens Mor Teresa?? Jeg forstår ikke helt hvordan, men det var veldig trivelig uansett. Det er hyggelig å vite at jeg er en snillere person enn jeg tror selv.



Jeg vet ikke helt hvordan man lager tapas, så jeg tok med meg oreokake, hahah. Det var jo en suksess. Nesten hele kaka ble spist opp. Dessverre sto kaka for lite i kjøleskap, så den ble litt myslykket. Men den smakte heldigvis godt selv om den skled litt ut.

I morgen skal jeg på BYKJØRING. Jeg gruer meg. Masse rundkjøringer og stress. Jeg kommer helt sikkert til å begynne å gråte.

Uff, jaja.

God natt!

Wednesday 14 January 2015

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg er så SYKT irritert akkurat nå!

I går kveld var jeg så lykkelig og glad for at jeg klarte å legge meg tidlig. Og så kommer pappa opp klokka NI om morgenen i dag og sier at jeg har forsovet meg.

Hele denne skoleuka har bare forsvunnet. På Mandag var jeg på kjøretime fra etter mat og ut den dagen. I går var jeg på glattkjøring fra 08:30 til 11:30 og kom meg ikke på skole før i ettiden. I dag skal jeg på et annet ærend i Volda. Jeg skulle ta en buss fra skolen 11.37. Så da skulle jeg jo få med meg halve skoledagen i dag, men det går jo ikke når jeg forsover meg. På Fredag skal jeg på bykjøring, så der forsvinner mye av den dagen også.

Jeg er så drittlei av å ta kjøretimer. Jeg hater å kjøre bil. Det er bare skummelt og ekkelt og vanskelig og om jeg ikke hadde bodd i Eiksund så hadde jeg aldri i verden tatt lappen. Jeg er så SINT for at jeg må ta alle disse kjøretimene og at det tar så mye tid fra skolen.

Det er bare ROT.

Monday 12 January 2015

Straight up chillin'






 Bilder malt av John William Godward


Current mood.

Jeg har nettopp fullført jobbhelgen min for denne gang. Nå ligger jeg her i sengen min ala bildene over. Bare litt surere og litt mindre elegant. Er det meningen at man skal være så sliten etter bare en uke på skolen etter juleferien?


Jaja, nå får jeg vel prøve å sove, jeg skal jo opp i morgen tidlig.

God natt
alle

Friday 9 January 2015

Min nye bil

Ja, jeg har kanskje glemt å fortelle at pappa kjøpte en bil til meg og broren min? Han hentet den i går og her er den:


Mamma kaller den bare tyttebæret. Den har altså to seter og automatgir og er omtrent like stor som meg selv.

Det er utrolig ulikt pappa å kjøpe noe så dyrt og stort til oss barna. Vi skal bare ha den i et halvt år, til både jeg og Torger (broren min) flytter ut. Jeg tror pappa har kjøpt bilen fordi det blir mer praktisk for han. Da slipper han å låne bort bilene sine hele tiden. Men hallo jeg er kjempetakknemlig, en bil er jo kjekt å ha!

Måtte ha en aldri så liten photoshoot med den nye bilen:





Jeg burde bli modell.

Thursday 8 January 2015

Havfrue





Jeg ELSKER å ta bad. Jeg tror det er en av favorittingene mine i hele verden. I dag har vært en laang dag, så det var herlig å ta et bad da jeg kom hjem. Jeg lå der lenge. Det er så fint å bare ligge i vannet, da slapper jeg skikkelig av. Om jeg ikke var så dårlig til å svømme og redd for fisk, så hadde jeg nok vært i vannet hele tiden.

Men havfruer sitter jo for det meste bare på en stein og børster håret sitt med et kamskjell, uansett. Så da trenger jeg vel ikke å svømme? Kanskje det er havfrue jeg skal bli når jeg blir ferdig på UVS.

Wednesday 7 January 2015

Jenter er så verdifulle!



Dere kjenner kanskje igjen Sophia Grace? Denne lille jenta har vært på besøk hos Ellen mange ganger, og er like søt  og strålende hver gang. Nå har hun kommet ut med denne sangen som heter "best friends". Den handler rett og slett om at hvis du er Sophia sin bestevenninne, så kommer hun til å ta vare på deg og være glad i deg.

Det synes jeg er veldig fint.

Det er så fint å se små jenter være glade og feire livet sitt. Det er så fint å se disse jentene ta vare på hverandre. Jeg ser hvor glade disse små jentene er og hvor gøy de har det. Jentene i denne videoen er i den alderen der jenter begynner å se på seg selv og tro det er noe galt med dem (pga av presset vi jenter blir utsatt for fra media og samfunnet). Mitt håp er at disse jentene tar med seg den livsgleden og selvtilliten de har nå videre i livet. Og jeg håper at de aldri, aldri, aldri mister det.

At jenter skal være glade og ha god selvtillit er noe jeg er lidenskapelig opptatt av. At det finnes en skjønnhetsindustri på denne kloden som tjener millioner av dollar på å få jenter til å føle seg stygge og mindreverdige gjør meg rasende. Ikke misforstå, det er kjempemoro og en fin interresse å bry seg om skjønnhet. Venninnene i denne videoen kler seg jo opp og sminker seg, og det er flott, det er gøy!

Men jenter sin verdi ligger i så mye mer enn bare utseendet. Jeg mener at det presset vi legger på jenter om å passe inn i en smal skjønnhetsstandard, er en frarøving av ressurser i samfunnet. Noen ganger (og jeg vet at jeg ikke er alene om dette) har jeg avskydd mitt eget utseende så sterkt at jeg ikke har klart å tenke på annet. Tenk om dette skjønnhetspresset ikke fantes. Tenk så mye tid vi jenter hadde hatt til å tenke på andre ting. Tenk så mye tid vi hadde hatt til å tenke positive, smarte, gode, kreative tanker som kunne forandret verden!

Elsk deg selv, elsk venninnene dine, elsk søsteren din, elsk moren din, elsk alle andre jenter og kvinner. Motiverte, lykkelige jenter som ikke har tid til å tenke negativt om seg selv er det viktigste i hele verden.

Monday 5 January 2015

Den første Mandagen i det nye året


Hejhej! I dag har jeg hatt min første skoledag i det nye året. Det gikk helt greit. Selv om jeg helst hadde foretrukket å ha juleferie i 2 år til, så overlever jeg vel dette også. Etter at jeg kom hjem har jeg spillt mer Lego Racers sammen med Bård. Og herregud, i går kveld SLO jeg Rocket Racer! Jeg er ustoppelig.

Hahah. Noen burde beskytte meg mot meg selv når jeg begynner å blogge om LEGO RACERS.

Slenger inn et bilde av meg selv også, siden jeg faktisk har børstet håret og tatt på meg mascara i dag.

Nå skal jeg på dansing i et par timer, så, vi snakkest!

Sunday 4 January 2015

Lego Racers



Bård (broren min på bildet) har lastet ned Lego Racers på dataen min. Lego racers er et spill vi pleide å spille da vi var små, og det er ganske så gøy og nostalgisk å spille det igjen. Jeg vinner selvfølgelig (nesten) hver gang jeg spiller det. Bortsett fra mot Rocket Racer, som er nesten umulig å slå.

Jeg og Bård bruker å samarbeide om å slå de forskjellige konkurrentene. Vi er veldig flinke og slår dem nesten hver gang. Dette er kjempeimponerende siden Lego Racers er et spill laget for 8 åringer.

I dag er det siste dag av juleferien. Jeg begynner nesten å gråte. I morgen er det tilbake på skolebenken. Eg døyr.

Jaja.

Kommunikasjon

Jeg skulle ønske måten mennesker kommuniserte på var annerledes.

Ord skaper så mange misforståelser.

Jeg skulle ønske jeg kunne si "her, jeg skal vise deg det jeg prøver å si". Og at jeg da kunne dele følelsene mine med en annen person. At de kunne føle det jeg hadde følt. At jeg kunne føle det de hadde følt. En gjensidig overføring av følelser.

Men ikke bare følelser. Å dele alle dimensjoner av opplevelsen. Alle følelser, alle ord, alle sanselige inntrykk. Å få en helhetlig forståelse av det en prøver å si bare med ord.

Og om vi forsto hverandre litt bedre, kunne vi elsket hverandre litt mer. Og om vi elsket hverandre litt mer, kunne livet blitt litt enklere for oss alle.

Thursday 1 January 2015

HAPPY NEW YEAR




Godt nytt år!

I går feiret vi nyttårsaften hos Ågot. Vi spiste tapas og koste oss. Vi sju jentene. Trude, Nanna, Erika, Ingvild, Ågot, Synne og meg. Det er så hyggelig når vi er alle sammen. Vi har så mye på hver vår kant, så det er ikke så ofte vi får tid til å møtes alle sammen. Men når vi får det til, som i går, er det alltid like koselig

Da vi var ferdige å spise dro vi videre til Kristina (bortsett fra Erika). Der var vi i et par timer før vi circa halv tolv dro videre til den gode nabo (!).
Jeg trodde aldri i mitt liv at jeg skulle sette min fot på den gode nabo, men livet er fullt av overraskelser. Og det endte faktisk opp med å være en veldig ok opplevelse.

Hurra for det nye året! Hurra for 2015! Måtte det bli et godt et.