Tuesday 31 March 2015

Teoritentamen.....


Jeg smiler kanskje på bildet, men i dag er jeg kjempesur! Jeg har sittet i flere timer og tatt teoritentamen, for i morgen skal jeg prøve å ta bilteorien igjen, og denne gangen vil jeg ikke stryke. Det kommer seg, og jeg består de fleste testene nå. Men noen spørsmål irriterer jeg meg grønn over. Som for eksempel spørsmål om hvor mange millimeter dybden på dekkmønster skal være. Hvor mange MILLIMETER???? Altså hallo. Jeg dør. Over og ut.

Men jeg får bare håpe på det beste. Og jeg tror at dersom jeg tar meg god tid i morgen og leser alle spørsmålene ordentlig, så går det nok bra.

Ønsk meg lykke til!

Monday 30 March 2015

Russebil

I dag våknet jeg i 11 tiden og spiste frokost. Etter frokost hørte jeg på nittitallsmusikk sammen med Bård og Torger frem til vi laget middag. Kylling med ris og salat. I ettermiddag har jeg jobbet i tre og en halv time på russebilen sammen med de andre jentene. I kveld har vi hatt på maskeringsteip, hatt på plastikk, malt og sprayet.











Så nå begynner bilen sakte men sikkert å ta form, og det er jo veldig koselig. Hahahah, bilen vår begynner å ta form i slutten av MARS. En måned igjen til russefeiringen starter. Uff, jeg håper virkelig at vi blir ferdig til russedåpen. Men det blir vi sikkert. Og hvis ikke så, jaja, man overlever vel det også.

Saturday 28 March 2015

It's Not Up to You



Denne sangen står på repeat hos meg i dag. Så vakker, spesielt den delen der hun synger it's not up to you. Björk er så magisk.

Friday 27 March 2015

Påskelunsj


I dag var det siste dag på skolen før påskeferien. Og vi hadde påskelunsj i klasse 3ST4.


Godteri, saft, brød, rundstykker og pålegg. Jeg lagde vafler for anledningen. Det var god mat, og en veldig hyggelig stund.


Jeg brettet som vanlig noen fugler som jeg plasserte i vinduskarmene rundt om kring på skolen.


Solen sto høyt på himmelen i hele dag, en skikkelig vårdag. Jeg har tatt frem vårskoene mine, eller småsko som mamma kaller dem, nå som det har blitt varmere i været.

Thursday 26 March 2015

★ ★ ★ CARTOON HERHOES 2015 ★ ★ ★



1. Logo laget av flinke Silje Ekevall Sandbrekkene.
2. Oss på russebilen, øverst fra venstre til høyre: meg, Runa, Erika, Ingvild, Serine, Trude og Nanna.

Vi har fått logoen til russebilen vår! Cartoon Herhoes 2015! Jeg er så fornøyd. Jeg synes den er fin! Og jeg vet at det synes de andre på bilen også.

Jeg har jo gruet meg masse til russetiden. Men nå som jeg ser framgang på bilen, så er det faktisk litt.... gøy? Det trodde jeg aldri jeg skulle si, men det er sant! Det er gøy med russebil som prosjekt, å se at man lager noe fint, det liker jeg. Jeg gruer meg vel fortsatt ganske mye til selve russetiden, men at det er gøy med russebilen gjør jo det hele litt bedre :).

Vi skal jobbe masse med russebilen i ferien (det må vi, heh), så jeg legger vel ut litt bilder er av prosessen etter hvert.

Nå skal jeg gå å lage vafler til påskelunsjen som 3ST4 skal ha i morgen, snakkast!

Drømmesko



Sko herfra

Drømmesko fra Dolce and Gabbana. Akkurat passe høye, kjempesøtt print, peep toe, så fine! Har lyst å ha på meg disse mens jeg spaserer ned en avenue på en skikkelig fin vårdag. Kombinert med en vakker, flagrende vårkjole.

De blir mine til circa 6000 kroner. Passer kjempebra siden jeg har 4 kroner og 50 øre på konto.

Wednesday 25 March 2015

DOLLY








En liten dame på 152 cm med stort hår og enda større pupper. Jeg elsker Dolly Parton!

Jeg elsker at hun (som hun selv har uttalt) ikke bryr seg om å være moteriktig. Hun bare tar på seg det hun selv liker. Jeg har lyst å tapetsere rommet mitt med bilde nummer 2. Dolly literally does not give a fuck! For en herlig utstråling.

Stort platinablondt hår, stort smil, stor utringning, farger, farger, farger, paljetter, dramatiske buksedresser, høye hæler, blomster i håret, lange negler, øreringer, glorete, more is more!

Jeg har også begynt å høre på musikken hennes, og liker den veldig godt hittil. Mamma har jo elsket Dolly Parton så lenge jeg kan huske, så jeg er kjent med de mest kjente sangene hennes. Elsker Here You Come Again, Save The Last Dance For Me og Jolene fra før av, men prøver å høre mer i dybden nå.

Tuesday 24 March 2015

En fin sky



Phew. Her hadde jeg plutselig ikke blogget på en uke. Jaja. Det er sånn som skjer. Siden sist:

- Har det vært solformørkelse. Hele klassen satt og så på livestream i klassen, og jeg skulle ønske jeg var på Svalbard
- Har jeg hatt min siste jobbhelg på butikken. Deilig å ha en mindre ting å dele tiden på, spesielt nå som eksamen nærmer seg. Samtidig er jeg litt bekymret for hvordan jeg skal finansiere lappen og russetiden og livet videre?
- Skolen has been a bitch. Det er så mye nå. Jada, jeg vet at sånn er det og det må man bare akseptere og takle. Men likevel er det så tungt.
- Har jeg blitt så blakk at netflixabbonomentet mitt har blitt oppsagt :(. Ugh, gi meg penger. DONATE TO SAVE A LIFE!
- Har jeg sett denne fine skyen i dag på vei hjem fra skolen. Elsker bomullsskyer. Våren kommer ❤

Tuesday 17 March 2015

Moving on!

Uff. I dag har vært en skikkelig kjip dag. Noen ganger er det så rotete å være menneske. Nå gleder jeg meg til å sove og begynne på nytt i morgen.

I morgen skal jeg:

- Ha på meg noe fint
- Være positiv
- Ikke gi opp
- GJØRE MITT BESTE!!

Det ordner seg.

God natt!

Monday 16 March 2015

Kliss klass kjærlighet på pinne






Betsey Johnson via style.com


Omg. Vil kle meg i alle pastellfarger i hele verden etter å ha sett gjennom arkivet til Betsey Johnson på style.com. Elsker kombinasjonen av kirsebærrøde sko og isblå strømpebukse på første bilde. Den lilla polkadotkjolen på fjerde bilde er også en favoritt. Er forelsket i fargekombinasjonene og attituden klesmerket utstråler!

Sunday 15 March 2015

Vil leve i Marie Antoinette filmen














Marie Antoinette (2006) directed by Sofia Coppola screencaps via screenmusings

Vil leve i Marie Antoinette filmen. Spise kake, ha på meg latterlig vakre kjoler, hår som er høyere enn himmelen, bo i et palass, sove lenge, flørte, le, være uansvarlig, gå på fest, skåle, se på soloppgangen.

Saturday 14 March 2015

WANTX3



1. Body fra Forloveandlemons. Hadde vært kjempefint med et grønt eller rødt skjørt over.
2. Blomsterkrans 4ever. Aner ikke hvor denne er fra, men den er hvertfall helt perfekt.
3. Fløyelsboots! Fra Valentino Haute Couture s15. Disse koster sikkert mer enn en årslønn, men åh, så fine! Disse ville satt en spiss på et antrekk med bare en svart bukse og hvit skjorte. Voila!

Maybe happiness didn’t have to be about the big, sweeping circumstances, about having everything in your life in place. Maybe it was about stringing together a bunch of small pleasures



Ågot foretrekker å ikke bli tatt bilde av. Jeg forstår ikke hvorfor, for hun er jo den fineste i verden?

I går hadde jeg besøk av Ågot. Vi spiste kveldsmat, drakk te og så på The Sisterhood of The Travelling Pants. Jeg elsker den filmen. Det er en av de fineste tenåringsfilmene jeg vet om. Man blir liksom skikkelig involvert i alle jentene sine historier. Tibby og Bailey som er syk. Bee som løper fra problemene sine. Carmen som er sjalu og sint på faren sin nye familie. Lena som er i Hellas og blir forelsket i Kostas. Det er bare en sånn fin, fin film.

Sitatet fra overskriften er fra en av bøkene om the sisterhood skrevet av Ann Brashares.